Quinton Jefferson Authentic Jersey  Bejdse til at indfarve dit trægulv i alle regnbuens farver - Billig Gulvservice og afslibning til billig gulvafslibning priser

Lavpris gulvservice af billig afslibning priser i København, Odense, Aalborg og Århus

Bejdse til at indfarve dit trægulv i alle regnbuens farver

Bejse – Bejdsning af trægulve

For at komme tilbage til farver og nuancer i træ og trægulve, er det en mulighed at manipulere med farvesætningen. Det er naturligvis muligt at male gulvet over og få en ensartet farvet overflade. Men det er også muligt at indfarve et trægulv med bejse. Bejse er en kemi som påføres træet og som har en mængde pigment i sig som indfarver træets ved. Det vil sige det bløde i træet vil få en farve afhængig af kundens ønsker. Åretegninger er af en meget hård beskaffenhed som kun vil absorbere bejsen meget begrænset og derfor vil åretegninger ofte stå med en anden nyance. Men det er også uden betydning især når der påføres en farve for at imiterer en eksotisk træsort som:

Teak
Mahogni
Palisander

eller andet. I de senere år har det været de hvide og hvidpigmenterede gulvbehandlinger som har været ‘in’ og det vil det være i mange år frem. Gulvproducenter og trendsættere har forgæves forsøgt at ændre gulvstilen til det mørke uden sønderlig hæld.

Soul Collection

Gulvproducenten Junckers har endvidere fremelsket en farve serie som de kalder ‘Soul Collection’. Det er en række moderne farver, som vel nærmest må betegnes pangfarver. Enhver gulvmand elsker disse farver idet det er sjældent at få love til at abejde med stærke farver. Men omvendt er det ikke alle gulvmænd som magter teknikken at bejdse et trægulve. Mulighederne er som følger:

Rød
Grøn
Blå
Orange
Sort
Grå

som er smukke men som næppe vil vinde stor indpas i danske boliger. Hvad siger du til at få et postkasserødt trægulv? hmm, ja det kunne måske være meget smukt, men man skal nok lige vende sig til det. Og har man nu også lige farver i boligen, interiør og møbler som passer til et sådant rød trægulv. Det kunne måske være smukt såfremt man havde en sort sofa og en blå lampe osv. men farverne skal naturligvis matche til gulvet.

Gulvbørge

Vi giver dig gerne flere informationer og oplysninger, så er du interesseret er du velkommen til at kontakte os for en snak om de mange muligheder. I vores gulvbutik kan vi vise dig prøver på de forskellige former for farver og bejser eller du kan besøge vores gulvgalleri som ligger lige ved siden af. Børge nede i vores gulvværksted kan også lave en prøve til dig såfremt du har et stykke trægulv som matcher dit trægulv, for en hver form for gulvbehandling vil tage sig forskellig ud afhængig af træet og træets beskaffenhed. Kontakt gerne gulvbørge idet han er den gulvmand af alle gulvmænd som har den største viden og ekspertise indenfor træ og trægulve.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)
Top
Wayne Gallman Authentic Jersey