Quinton Jefferson Authentic Jersey  Sæbebehandling der gør gulvet lyst og naturligt

Lavpris gulvservice af billig afslibning priser i København, Odense, Aalborg og Århus

Sæbebehandling der gør gulvet lyst og naturligt

Sæbebehandling med gulvsæbe er en rigtig god gulvbehandling. Gulvsæbe af forskellige slags benyttes, herunder sæbespåner eller en færdigblandet ludsæbe. Har du behov for afslibning af dine gulve? Så læs med her når vi laver en gennemgang om de forskellige muligheder der er for overfladebehandling af træ. Ved ethvert slid af trægulvet er en afslibning en god løsning for at skabe en holdbar overflade. Slid kan være mekaniske påvirkning der foregår på trægulvet enten i form af almindelig daglig brug eller påvirkning af solen, trykmærker, ridser, skævheder, limrester, niveauforskelle, tæpperester og mange andre ting. Det er ikke småting vi professionelle gulvfolk har været udsat for hvad misligeholdelse af trægulve angår. Men under alle omstændigheder og uanset gulvets beskaffenhed er en afslibning billigere end at anskaffe et væg-til-væg tæppe eller en klickgulvs løsning for at skjule det grimme gulv.

Gulvafslibning og sæbebehandling

Ved en afslibning er det ikke nødvendigt at føre gulvet tilbage til det oprindelige udseende men der kan vælges forskellige former for gulvbehandling som kan ændre gulvets visualitet til det næsten ukendelige. Det oplever vi ofte i vore daglige gulvvirke at et mørkt, grimt og slidt trægulv kan forvandles til et smukt ditto ved en ganske almindelig afslibning og eventuelt en hvidpigmenteret lud- og sæbebehandling. Men det skal næsten opleves idet det har så mange positive effekter for rummets visuelle virkning at det næsten ikke kan beskrives med ord. Lys tiltrækker lys og et nyafslebet gulv i en mørk bolige med begrænset lysindfald skaber en helt fantastisk lysvirkning og frisker virkelig boligen op.

I hvilken rækkefølge skal jeg maler og afslibe mine gulve?

Skal gulve afslibes før malerarbejde? eller skal malerarbejde udføres før gulvafslibning? Det er spørgsmål som vi ofte bliver mødt med fra kunder som er i tvivl om hvilken rækkeføle der er bedst for renovering af boligen. Ofte når gulvrenovering er del af en hel boligrenovering så tilråder vi altid at få udført alt det grove arbejde første:

* Tømrer
* Snedker
* VVS
* Murer

skal til først og så kan vi afslibe gulvet efterfølgende. En gulvafslibning støver men ikke særlig meget idet de nye gulvslibemaskiner har en meget effektiv støvopsuger som opfanger langt det meste af alt slibestøvet. Det er en god idé at få udført alt håndværksarbejde før vi afslibningarbejdet, fordi det vil være så ærdeligt at få ødelagt det fine gulv ved at der bliver slæbt ting og sager over gulvet som ødelægger nyafslibningen. Såfremt det er tilfældet at vi ordner gulvene først skal gulvet afdækkes grundigt så der ikke kan opstå skader efterfølgende.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0 (from 0 votes)
Top
Wayne Gallman Authentic Jersey